Om mig

Billede af Lone Overby

Mange mennesker er generet af søvnproblemer, så du er ikke alene. Jeg har også haft søvnvanskeligheder i perioder.

Min erfaring er, at man kan søge på Google, få et par støttende råd eller prøve forskelligt, men det kan være svært at få den hjælp, der gør en forskel.

Jeg besluttede mig for at blive certificeret stress- og søvncoach. Det er din garanti for, at jeg er kompetent til at hjælpe ved søvnproblemer.

Jeg har hjulpet mange klienter til at sove godt igen.

Der er en vej til bedre søvn. Jeg kender vejen.

Hvad siger klienterne

Jeg har i 10-12 år lidt af søvnløshed. Jeg kunne godt falde i søvn, men jeg vågnede midt på natten og kunne ikke falde i søvn igen. Nogle gange 2 nætter om ugen andre gange 4-5 nætter. Jeg sov højst 4-5 timer mange nætter. Jeg var et år om at kontakte Lone. Jeg har nu været hos Lone 4 gange og sover  ca.7-71/2 time næsten hver nat. Jeg fortryder, at jeg ikke har kontaktet Lone før. Det er pengene værd. Kosttilskud hjælper ikke.

Bolette

Uddannelse

Jeg har i 10-12 år lidt af søvnløshed. Jeg kunne godt falde i søvn, men jeg vågnede midt på natten og kunne ikke falde i søvn igen. Nogle gange 2 nætter om ugen andre gange 4-5 nætter. Jeg sov højst 4-5 timer hver nat. Jeg var et år om at kontakte Lone. Jeg har nu været hos Lone 4 gange og sover ca.7-71/2 time næsten hver nat. Jeg fortryder at jeg ikke har kontaktet Lone før. Det er pengene værd. Kosttilskud hjælper ikke.
Bolette

2021 Certificeret søvncoach. Søvncoaching er baseret på den nyeste forskning indenfor søvnvidenskab. 

2021 Kursus i Professionsfaglige perspektiver
–  samfund og arbejdsmarked, velfærdssamfund og dets institutioner, relation, kommunikation og samarbejde, målgrupper, narrativer m.v.
Ved Københavns Professionshøjskole.

2017 Certificeret stresscoach
Ved Bjarne Toftegård, center for Forebyg stress.

Stresscoaching er en effektiv metode til behandling af stress. Der arbejdes med afstresning, læring, at skabe forandring, at få bedre balance i livet og ikke mindst at få modstandsdygtighed mod fremtidig stress. 

Stress er en overbelastning, ikke en sygdom eller svaghed. Stress er hjernens og kroppens reaktion på overbelastning pga mange og hyppige påvirkninger over længere tid. 

1989. Uddannet sygeplejerske. Opnået bred erfaring.

 

Erfaring:

Jeg er erfaren stress- og søvncoach. De klienter jeg typisk hjælper, har haft søvnproblemer i flere måneder eller årevis. Min erfaring er, at søvnproblemet for mange kan afhjælpes effektivt på 4-6 uger. 

Jeg har god indsigt i teori og fysiologi. Samspil mellem krop og hjerne skal spille rigtigt sammen, ellers giver det søvnproblemer. Jeg kan gøre det konkret og forståeligt. Jeg kombinerer en bred viden, kompetencer og erfaring individuelt i samtale. Der skal altid flere tiltag til. Jeg inddrager noget fra stresscoaching, når det er relevant. Jeg arbejder målrettet på at skabe forandring og sammensætter en individuel, struktureret og konkret indsats og plan. 

Jeg oplever selv en stor glæde, når jeg hjælper en klient til at få en bedre søvn. Det motiverer mig til at hjælpe mere og flere klienter. Jeg vil også gerne hjælpe dig.

Om mig

Lone Overby i kajak

Jeg er gift. Min mand og jeg har en søn på 22 år.

  • Jeg er tro mod kernen i mig, mine værdier og behov
  • Jeg har hele tiden fokus på at holde mig i psykisk og fysisk balance, så jeg har ro i sind og krop 
  • Jeg mærker hele tiden efter, hvornår nok er nok
  • Jeg lader op ved at tage en lille pause, at gå en tur i naturen m.v.
  • Jeg nyder samvær og hyggelige stunder med familie, venner og bekendte
  • Jeg holder af at rejse, men også her prioriterer og værdsætter jeg især ophold i naturskønne omgivelser. Det kan være en vandretur, en tur i kajak, at stå på ski m.v.
  • I det daglige holder jeg mig i form ved gåture, forskellige hold i træningscenter og  lidt løb
  • Jeg forsøger at spise, sove og leve sundt
  • På den måde passer jeg på min velvære, trivsel og sundhed

Min vision

Som søvncoach styrker jeg din søvn, sundhed, ressourcer og muligheder for at hjælpe dig selv.